måndag 3 oktober 2005

Fortfarande dag 3...

Idag har jag och Christer varit kulturella.. Vi åkte ner på stan vid 14 oc hsåg oss omkring, vi tänkte se vad de gör på sin nationaldag.. det var verkligen inga tyskar på stan, vi såg bara turister. Så kontentan är att det inte firar sin nationaldag med något speciellt. Tydligen är det så att det är mer östsidan som firar.
Vi drack några öl på ett mysigt fik tillsammans med en tysk som jag haft kontakt med under sommaren. Han heter Rolf och har pluggat i Göteborg tidigare. Vi fick svar på en massa frågor, det var även han som sa att det inte firades så mycket här på västsidan, det skulle vara i Berlin i så fall. Jag skämtade lite med honom om lederhosen, och varför jag inte sätt så många tyskar i dessa underbara brallor. Han skrattade och svarade att det var mest vanligt i Bayern. Så ett hett tips; Vill ni ha lederhosen, åk dit! Svar på er nästa fråga blir då, nä jag kommer inte köpa några sådana byxor... ännu...
Vi prövade oxå med att äta en tysk korv, och det rekommenderar v idefinitivt inte, de smakade nästintill skit, och aptitliga såg de inte heller ut att vara.

Nu har vi precis hört att Malmö FF vann mot Landskrona Bois med 5-0, UNDERBART! Då kanske MFF har chans till ett silver ändå.

Over and out.

2 kommentarer:

  1. Kul att läsa allt som händer, ser att det är ganska "Räligt" i de gemensamma ytorna. Hur var det då i plugget idag? Saknar dig redan här i Svedala. Som tur är har vi bokat resan till Bremen redan, längtar. Idag var det tjock dimma i Skåne, men varmt ca 15 grader.
    Kram från din mamma

    SvaraRadera
  2. Hej jenny,
    Sofie här. Ser inte allt för muntert ut, men som sagt man vänjer sig. Vårt boende i Amsterdam var också SUPER sunkigt, men det funkar.
    Här är allt bra, bokat resa till Tanzania i jan/feb. ska bli så roligt och mysigt.
    Ha det bäst
    kram
    sofie

    SvaraRadera